sornas_BLANC

Will you be able to become a smuggler?

Game duration

1h 30

Recommended players

From 2 to 7

Minimum age

+8 (accompanied minors)

Price

From 24€/person

1930. The house is everything: family and heritage.
I think you’re Cal Peret’s children. . . your grandmother told me that you’re starting to eat like the grown-ups. . . and this means that you can start crossing our mountain passes. But wait. . . to be a smuggler you have to be very clever, move fast, detect all the dangers and solve the setbacks that lie ahead. Will you make it?

Nature, culture and a lot of fun!

Do you dare to play with us?

Prices
2 players: 50€/person
3 players: 38€/person
4 players: 29€/person
5 players or more: 24€/person

Montse Navarro Sanchez
Leer más
El millor escape room d’Andorra que he fet! Es una experiencia brutal i super recomanable. El fet de ser al aire lliure es un plus. Les guies son molt amables i properes i ajuden molt a fer que l’experiencia sigui un exit. Recomabale 100%!
Enric Torres
Leer más
Gran escape room!!! Una experiencia 100% recomendable. Se agradece que sea al aire libre y en un entorno espectacular como el pueblecito de Sornàs. Enseguida te sientes parte de la história, las pistas y los enigmas son originales y sorprendentes. Nos hemos divertido mucho. El Quico y la Manela son entrañables y sus consejos son de gran ayuda para finalizar el juego. Ya estamos deseando que Inka y Mar nos sorprendan con nuevos retos!!
Sara Martins Alves
Leer más
Super expérience dans le village de Sornàs à travers un voyage dans le temps et l'histoire d'Andorre. Possibilité de faire le escape room en français.
Laura QR
Leer más
Experiencia cultural Outdoor super recomendable. El pueblito de Sornás hace que te sientas en 1930 durante todo el juego de pistas. Apto tanto para gente de Andorra como de fuera ya que el Quico y La Manela están por ahí para echarte una mano en tu búsqueda para ser "paquetaire". Coger las botas de montaña y atentos a los enigmas que esconden las calle antiguas de Sornás.
Silvia Cava Adellach
Leer más
Molt recomanable!! Vam passar una estona entre amigues molt divertia, a l'aire lliure i descobrint racons del bonic poble de Sornas. També em va agradar molt que jugant t'expliquen coses de la història i la cultura d'Andorra.
Soraya Valls
Leer más
Recomiendo este scape room al aire libre! es muy original porque conoces un poco más la historia de Andorra a través del juego! super recomendable!
S. B.
Leer más
Ens ha encantat!!!!!!Barreja de diversió, història i reflexió...Molt ben elaborat! 150% recomanable!!!!! I a Sornàs, preciós! Gran iniciativa. Felicitats!!!!!👌😊
Raquel Dominguez
Leer más
Escape room a l'aire lliure al bonic poble de Sornàs. Hem tingut la sort de compartir aquesta experiència amb gent del país aquesta setmana. Activitat molt recomanable per conèixer una mica més la historia, costums i passar una estona molt entretinguda en familia o amics. Moltes gracies Mar i Inka per la vostra feina!!
Maeva Boubis Ferrandis
Leer más
Una molt bona experiència! És el primer Escape que faig, i realment ha sigut un gran encert. Les noies ho fan molt bé! Et permet conèixer el bonic poble de Sornàs d'una manera divertida i entretinguda. Molt recomanable!
Edu Gomez
Leer más
Vaig fer el scape room dijous passat. Sense dubte a recomanar. La posta en escena de la Mar i l'Inka, les creadores, molt bona. El joc en si molt treballat. A més, et dona pinzellades de la vida i la història andorrana, molt interessants.Felicitats per la iniciativa.
Isabel Oliveira Machado
Leer más
Realment BRUTAL !! Moltes gràcies Inka 👌👌😜
Laia Lusilla Planes
Leer más
Una gran experiència. Un escape room molt diferent, a l’aire lliure i ple d’història. Molt recomanable, el tracte és excepcional.
Sjors Willemse
Leer más
Una molt bona experiència i una bona manera de descobrir l'Andorra antiga!
Anna Caceres
Leer más
Ens ho hem passat molt bé, gran experiència.
Anterior
Siguiente