sornas_BLANC

Seràs apte per ser paquetaire?

Temps de joc

1h 30

Jugadors recomanats

2 a 7 persones

Edat mínima

+8 (menors acompanyats)

Preus

A partir de 24€/persona

1930. La casa ho és tot: família i patrimoni.
Em penso que vosaltres sou los fills de Cal Peret…ja em diu la vostra padrina que comenceu a menjar com els grans…i això vol dir que ja podeu començar a creuar els nostres ports de muntanya! Però espera…perquè per ser paquetaire has de ser molt viu, saber moure’t ràpid, detectar els perills i resoldre els contratemps que se’t posen al davant. Vols dir que en sereu capaços?

Natura, cultura i molta diversió!

T'atreveixes a jugar amb nosaltres?

Preus:
2 jugadors: 50€/persona
3 jugadors: 38€/persona
4 jugadors: 29€/persona
5 jugadors o més: 24€/persona

Montse Navarro Sanchez
Llegir més
El millor escape room d’Andorra que he fet! Es una experiencia brutal i super recomanable. El fet de ser al aire lliure es un plus. Les guies son molt amables i properes i ajuden molt a fer que l’experiencia sigui un exit. Recomabale 100%!
Enric Torres
Llegir més
Gran escape room!!! Una experiencia 100% recomendable. Se agradece que sea al aire libre y en un entorno espectacular como el pueblecito de Sornàs. Enseguida te sientes parte de la história, las pistas y los enigmas son originales y sorprendentes. Nos hemos divertido mucho. El Quico y la Manela son entrañables y sus consejos son de gran ayuda para finalizar el juego. Ya estamos deseando que Inka y Mar nos sorprendan con nuevos retos!!
Sara Martins Alves
Llegir més
Super expérience dans le village de Sornàs à travers un voyage dans le temps et l'histoire d'Andorre. Possibilité de faire le escape room en français.
Laura QR
Llegir més
Experiencia cultural Outdoor super recomendable. El pueblito de Sornás hace que te sientas en 1930 durante todo el juego de pistas. Apto tanto para gente de Andorra como de fuera ya que el Quico y La Manela están por ahí para echarte una mano en tu búsqueda para ser "paquetaire". Coger las botas de montaña y atentos a los enigmas que esconden las calle antiguas de Sornás.
Silvia Cava Adellach
Llegir més
Molt recomanable!! Vam passar una estona entre amigues molt divertia, a l'aire lliure i descobrint racons del bonic poble de Sornas. També em va agradar molt que jugant t'expliquen coses de la història i la cultura d'Andorra.
Soraya Valls
Llegir més
Recomiendo este scape room al aire libre! es muy original porque conoces un poco más la historia de Andorra a través del juego! super recomendable!
S. B.
Llegir més
Ens ha encantat!!!!!!Barreja de diversió, història i reflexió...Molt ben elaborat! 150% recomanable!!!!! I a Sornàs, preciós! Gran iniciativa. Felicitats!!!!!👌😊
Raquel Dominguez
Llegir més
Escape room a l'aire lliure al bonic poble de Sornàs. Hem tingut la sort de compartir aquesta experiència amb gent del país aquesta setmana. Activitat molt recomanable per conèixer una mica més la historia, costums i passar una estona molt entretinguda en familia o amics. Moltes gracies Mar i Inka per la vostra feina!!
Maeva Boubis Ferrandis
Llegir més
Una molt bona experiència! És el primer Escape que faig, i realment ha sigut un gran encert. Les noies ho fan molt bé! Et permet conèixer el bonic poble de Sornàs d'una manera divertida i entretinguda. Molt recomanable!
Edu Gomez
Llegir més
Vaig fer el scape room dijous passat. Sense dubte a recomanar. La posta en escena de la Mar i l'Inka, les creadores, molt bona. El joc en si molt treballat. A més, et dona pinzellades de la vida i la història andorrana, molt interessants.Felicitats per la iniciativa.
Isabel Oliveira Machado
Llegir més
Realment BRUTAL !! Moltes gràcies Inka 👌👌😜
Laia Lusilla Planes
Llegir més
Una gran experiència. Un escape room molt diferent, a l’aire lliure i ple d’història. Molt recomanable, el tracte és excepcional.
Sjors Willemse
Llegir més
Una molt bona experiència i una bona manera de descobrir l'Andorra antiga!
Anna Caceres
Llegir més
Ens ho hem passat molt bé, gran experiència.
Previous
Next