Exploradors de la Natura

Enigmes pels més petits!

Temps

1h 30

Jugadors recomanats

4 a 12 nens/nenes

Edats

7 a 10 anys

Ubicació

On tu vulguis

Soc la Canòlich, pastora de les valls d’Andorra. Necessito la vostra ajuda com a bons exploradors de la natura que sou! Estic molt preocupada… alguna cosa li ha passat al meu amic! Que l’heu vist? Si home sí! Aquell que és tan gros, que té el coll llarg i blanc… Que no us en recordeu d’ell? I és que avui teniu una doble missió: trobar el meu amic i recuperar l’antídot que portava. Atenció! Perquè hi ha molts enigmes per resoldre pel camí! I també algunes trampes on no haureu de caure… m’ajudareu?

Natura, cultura i molta diversió!

T'atreveixes a jugar amb nosaltres?

Montse Navarro Sanchez
Montse Navarro Sanchez
Weiterlesen
El millor escape room d’Andorra que he fet! Es una experiencia brutal i super recomanable. El fet de ser al aire lliure es un plus. Les guies son molt amables i properes i ajuden molt a fer que l’experiencia sigui un exit. Recomabale 100%!
Enric Torres
Enric Torres
Weiterlesen
Gran escape room!!! Una experiencia 100% recomendable. Se agradece que sea al aire libre y en un entorno espectacular como el pueblecito de Sornàs. Enseguida te sientes parte de la história, las pistas y los enigmas son originales y sorprendentes. Nos hemos divertido mucho. El Quico y la Manela son entrañables y sus consejos son de gran ayuda para finalizar el juego. Ya estamos deseando que Inka y Mar nos sorprendan con nuevos retos!!
Sara Martins Alves
Sara Martins Alves
Weiterlesen
Super expérience dans le village de Sornàs à travers un voyage dans le temps et l'histoire d'Andorre. Possibilité de faire le escape room en français.
Laura QR
Laura QR
Weiterlesen
Experiencia cultural Outdoor super recomendable. El pueblito de Sornás hace que te sientas en 1930 durante todo el juego de pistas. Apto tanto para gente de Andorra como de fuera ya que el Quico y La Manela están por ahí para echarte una mano en tu búsqueda para ser "paquetaire". Coger las botas de montaña y atentos a los enigmas que esconden las calle antiguas de Sornás.
Silvia Cava Adellach
Silvia Cava Adellach
Weiterlesen
Molt recomanable!! Vam passar una estona entre amigues molt divertia, a l'aire lliure i descobrint racons del bonic poble de Sornas. També em va agradar molt que jugant t'expliquen coses de la història i la cultura d'Andorra.
Soraya Valls
Soraya Valls
Weiterlesen
Recomiendo este scape room al aire libre! es muy original porque conoces un poco más la historia de Andorra a través del juego! super recomendable!
S. B.
S. B.
Weiterlesen
Ens ha encantat!!!!!!Barreja de diversió, història i reflexió...Molt ben elaborat! 150% recomanable!!!!! I a Sornàs, preciós! Gran iniciativa. Felicitats!!!!!👌😊
Raquel Dominguez
Raquel Dominguez
Weiterlesen
Escape room a l'aire lliure al bonic poble de Sornàs. Hem tingut la sort de compartir aquesta experiència amb gent del país aquesta setmana. Activitat molt recomanable per conèixer una mica més la historia, costums i passar una estona molt entretinguda en familia o amics. Moltes gracies Mar i Inka per la vostra feina!!
Maeva Boubis Ferrandis
Maeva Boubis Ferrandis
Weiterlesen
Una molt bona experiència! És el primer Escape que faig, i realment ha sigut un gran encert. Les noies ho fan molt bé! Et permet conèixer el bonic poble de Sornàs d'una manera divertida i entretinguda. Molt recomanable!
Edu Gomez
Edu Gomez
Weiterlesen
Vaig fer el scape room dijous passat. Sense dubte a recomanar. La posta en escena de la Mar i l'Inka, les creadores, molt bona. El joc en si molt treballat. A més, et dona pinzellades de la vida i la història andorrana, molt interessants.Felicitats per la iniciativa.
Isabel Oliveira Machado
Isabel Oliveira Machado
Weiterlesen
Realment BRUTAL !! Moltes gràcies Inka 👌👌😜
Laia Lusilla Planes
Laia Lusilla Planes
Weiterlesen
Una gran experiència. Un escape room molt diferent, a l’aire lliure i ple d’història. Molt recomanable, el tracte és excepcional.
Sjors Willemse
Sjors Willemse
Weiterlesen
Una molt bona experiència i una bona manera de descobrir l'Andorra antiga!
Anna Caceres
Anna Caceres
Weiterlesen
Ens ho hem passat molt bé, gran experiència.
Voriger
Nächster